EQ Plan kopplas till Printvis hos Göteborgstryckeriet

12-Dec-2016

Gruppen Göteborgstryckeriet består av några olika verksamhetsområden, Box & Display (speciallösningar i kartong och wellpapp), Business Print (visitkort, brevpapper, kuvert m.m), samt Göteborgsryckeriet (mer omfattande tryckuppdrag - större upplagor, många sidor eller stora format), var och en med sin specialitet, men utan vattentäta skott. Man söker alltid efter att hitta en optimal lösning för varje kund, oavsett om det handlar om enstaka mindre uppdrag eller en större komplicerad produktion. Gruppen omsätter ca 180 Mkr med 70 anställda. EQ Plan kopplas till Printvis - ett affärs-system speciellt utvecklat för den grafiska branschen.

 

 

 

Please reload

Kunder i Fokus

Tekosöm AB väljer att planera med EQ Plan.

April 3, 2017

1/9
Please reload

Nyligen inkommet

Please reload

Arkiv

Please reload

Stjärnplan 3

216 18 Limhamn

Tel: +46 40 29 89 20

Fax: +46 40 18 07 52

e-post: info@timemetrics.se