EQ Plan kopplingar & partners

EQ Plan används av tillverkande företag inom en mängd olika branscher, företrädesvis verkstad, tryckeri & serviceföretag, kopplade till olika MPS system (varav de mest vanliga listas nedan) men körs även av många som Stand-Alone applikation.

 

En Stand-Alone lösning begränsar inte på något sätt EQ Plans möjligheter - men en koppling till ett redan existerande system innebär att MPS systemet kan skicka befintliga data till och från EQ Plan vilket höjer systemets funktionalitet. 

I de fall det inte finns någon existerande koppling anpassar vi lösningar.

 

Självklart har vi även en utmärkt API mot Excel som gör att du kan exportera all data från EQ Plan och analysera din planering så som du själv vill.

Microsoft Dynamics NAV och Micrsoft Dynamics AX är affärshanteringsprogram som används av över 100 000 företag världen över. Man använder programmet för att hantera sin redovisning, ekonomi, leverantörskedja och verksamhetsdrift.

 

EQ Plan har färdiga kopplingar till både NAV och AX.

EQ Plan & PrintVis har blivit en favoritkombination för många av de största grafiska företagen i Europa. För att läsa mer om vilka de är kan du klicka på "Se våra senaste installationer" eller "Nyheter".  

 

PrintVis är en total MRP/MIS lösning till alla verksamheter i den grafiska branschen. Systemet underlättar alla administrativa uppgifter och processer, och alla funktioner är samlade i ett integrerat system.

 

Printvis är byggd på och certifierat för Microsoft Dynamics NAV. Kopplingen mellan programmen är utvecklad av Nova Vision och Timemetrics.

Pyramid är ett svenskt affärssystem som utvecklas av Unikum AB i Lund. Systemet finns installerat hos över 6.000 företag inom de flesta branscher. 

 

En koppling mellan Pyramid och EQ Plan är utvecklad i samarbete med Unikum AB.

Spektra MPS är ett moduluppbyggt affärssystem för produktionsindustrin och passar till medelstora och små företag. Systemet som är utvecklat av Evry är idag installerat på c:a 300 företag i Sverige och Norge. 

 

Kopplingen är framtagen av Timemetrics och Evry Group i Norge.

Stjärnplan 3

216 18 Limhamn

Tel: +46 40 29 89 20

Fax: +46 40 18 07 52

e-post: info@timemetrics.se