top of page

EQ Plan kopplingar & partners

EQ Plan används av tillverkande företag inom en mängd olika branscher, företrädesvis verkstad, tryckeri & serviceföretag, kopplade till olika MPS system (varav de mest vanliga listas nedan) men körs även av många som Stand-Alone applikation.

 

En Stand-Alone lösning begränsar inte på något sätt EQ Plans möjligheter - men en koppling till ett redan existerande system innebär att MPS systemet kan skicka befintliga data till och från EQ Plan vilket höjer systemets funktionalitet. 

I de fall det inte finns någon existerande koppling anpassar vi lösningar.

 

Självklart har vi även en utmärkt API mot Excel som gör att du kan exportera all data från EQ Plan och analysera din planering så som du själv vill.

Koppa EQ Plan till Dynamics

Microsoft Dynamics NAV och Micrsoft Dynamics AX är affärshanteringsprogram som används av över 100 000 företag världen över. Man använder programmet för att hantera sin redovisning, ekonomi, leverantörskedja och verksamhetsdrift.

 

EQ Plan har färdiga kopplingar till både NAV och AX.

Planera i Printvis med EQ Plan

PrintVis är en total MRP/MIS lösning till alla verksamheter i den grafiska branschen. Systemet underlättar alla administrativa uppgifter och processer, och alla funktioner är samlade i ett integrerat system.

 

Printvis är byggd på och certifierat för Microsoft Dynamics NAV. Kopplingen mellan programmen är utvecklad av Nova Vision och Timemetrics.

Planera i Pyramid med EQ Plan

Pyramid är ett svenskt affärssystem som utvecklas av Vitec Unikum Datasystem AB i Lund. Systemet finns installerat hos över 6.500 företag inom de flesta branscher. 

 

En koppling mellan Pyramid och EQ Plan är utvecklad i samarbete med Vitec Unikum Datasystem AB.

Jeeves-color_edited_edited_edited.png

Jeeves utvecklar och implementerar affärssystem (ERP) hos medelstora tillverkande och distribuerande företag i tillväxt.

Jeeves ERP kan anpassas när ni växer eller behoven ändras. Vi jobbar alltid nära dig som kund, och genom det förstår vi just ditt företags utmaningar. Vårt mål är att göra ditt liv enklare och dina kunder nöjdare! 

Kontakta Timemetrics eller Jeeves ERP för att få veta mer om kopplingen mellan EQ Plan och Jeeves ERP!

bottom of page