top of page

Woodsafe skyddar träprodukter med EQ Plan

Woodsafe(R) är en servicetjänst till trä och byggindustrin att förädla träets naturliga egenskaper mot brand och ger nedströmsanvändare rätt förutsättning att använda träprodukter med certifierade egenskaper mot brand.

Woodsafe Timber Protection är en förädlingslänk mellan beställare, byggare och träindustrin. Ett nära samarbete med tillverkaren gör Woodsafe Timber Protection till en kvalificerad distributör av brandskyddat trä, anpassad efter varje kunds unika behov och önskemål.

Woodsafe Timber Protection verksamhet består uteslutande av brandimpregnering såsom legotjänst till träindustrin. Företaget har mer än 25 års erfarenhet av brandimpregnering och har projektreferenser runt om i hela Norden.

Med en avancerad produktionsanläggning i Västerås omsätter man ca 30 milj kr med 12 anställda.

Kunder i Fokus

Nyligen inkommet

Arkiv

bottom of page