Geesinknorba installerar EQ Plan Stand-Alone

24-Feb-2017

Geesinknorba är en ledande tillverkare av renhållningsfordon, mobila och stationära komprimatorer, med huvudkontor i Nederländerna. Man ser tillbaka på 140 år som ett företag med en historia inom avfallshanteringsindustrin i Europa. Sedan dess har man fokuserat på utveckling, produktion, försäljning och service av innovativa kvalitets sopbilar samt mobila och stationära komprimatorer.

 

Geesinknorba är en leverantör av produkter anpassade för att möta kundernas behov med moderna men även enkla system. Kunder är företag både i offentlig och privat sektor som genererar en omsättning på drygt 100 MKR.

 

 

 

Please reload

Kunder i Fokus

Tekosöm AB väljer att planera med EQ Plan.

April 3, 2017

1/9
Please reload

Nyligen inkommet

Please reload

Arkiv

Please reload

Stjärnplan 3

216 18 Limhamn

Tel: +46 40 29 89 20

Fax: +46 40 18 07 52

e-post: info@timemetrics.se