Ulmatec Pyro AS installerar EQ Plan

11-Mar-2016

Ulmatec Pyro AS är en ledande tillverkare av värmesystem som omvandlar spillvärme och använder bränsle endast när sådan ”grön” energi inte finns tillgänglig i tillräcklig grad. Värmegeneratorer och användare delas i olika temperaturslingor och sammanfogas för optimal energianvändning. 

 

Ulmatec ingår i Ulmatec Gruppen, en koncern som som levererar marin teknologi och specialutvecklade marina lösningar till riggar och fartyg i hela världen. Dotterbolaget Ulmatec Pyro omsätter ca 62 milj NKR och har 40 anställda. För sin planering har man valt EQ Plan som stand-alone lösning.

 

 

Please reload

Kunder i Fokus

Tekosöm AB väljer att planera med EQ Plan.

April 3, 2017

1/9
Please reload

Nyligen inkommet

Please reload

Arkiv

Please reload

Stjärnplan 3

216 18 Limhamn

Tel: +46 40 29 89 20

Fax: +46 40 18 07 52

e-post: info@timemetrics.se